Vejledning/FAQ

 

Tilmelding og betaling

For at tilmelde dig skal du være logget ind med din medlemsprofil. Du logger øverst på siden i højre hjørne. Du skal oprette den person der skal tilmeldes, også hvis det er et barn. Husk barnets fødselsdato, da denne kan have betydning for om det er alderssvarende til at kunne tilmeldes et hold. Du kan bruge den samme e-mail ved hver oprettelse, og du kan tilføj et familiemedlem ved at logge ind, klikke på 'Min profil' og herefter klikke på knappen 'Tilføj familiemedlem'. Vælg herefter hold og betal med Dankort/VISA-Dankort.

 

Glemt adgangskode

Har du glemt din adgangskode kan du anmode om at få en ny, ved at klikke på login i øverste højre hjørne og vælge ”Glemt Password”. Herefter kan du få tilsendt et nyt password til din e-mailadresse. Bemærk det skal være den e-mail adresse du benyttede da du oprettede profilen.
Systemet danner et nyt password til dig, dette password kan du selv rette/ændre bagefter ved at logge ind på din profil. Bemærk at har du kun glemt dit brugernavn, og altså ikke dit password vil der alligevel af sikkerhedsmæssige årsager blive dannet et nyt password til dig.

 

Glemt brugernavn

Har du glemt dit brugernavn, så prøv først med dine kendte email adresser, hjælper det ikke, så søg evt i din mail efter bekræftelsen på din profil oprettelse. Dit brugernavn behøver ikke være en mailadresse men kan være et brugernavn du selv har valgt. Hjælper det ikke, bør du tage kontakt til Tina Sørensen fra Bestyrelsen.

 

Familielogin 

Det er muligt at tilknytte flere familiemedlemmer til samme login. Dette gøres ved at trykke på ”tilføj familie medlem” når du forsøger at tilmelde et familiemedlem til et af vores hold. Se evt. vejledning her. https://www.youtube.com/watch?v=Wh9T9reE36U

 

Jeg modtager ikke emails sendt fra klubmodul

Det er vigtigt at du kigger i din spam folder / uønsket mail da vi har erfaret at nogle e-mails havner der. – Finder du en e-mail i spam er det vigtigt at du markerer den som “ikke spam” for at minimere risikoen for at fremtidige e-mails havner i spam.

NYHEDER

KOMMENDE EVENTS

VORES SPONSORER

FIND OS HER